Telekommunikáció

A villamos energia törvény már korábban is meghatározta a bérlői energia továbbszámlázásokkal kapcsolatos szerződések és számlaképek követelményeit. Ezen túlmenően – a jogszabály további szigorodása révén – 2012. január 1-jétől a bérlők leválhatnak a bérbeadói villamos energia díj továbbszámlázásáról és közvetlenül szerződhetnek más kereskedőkkel, továbbá saját mérési pontot alakíthatnak ki. A telekommunikációs szektorban jellemző a nagyszámú – több száz vagy akár ezer –  fogyasztási hely, így kiemelten fontos nyomon követni, hogy az energia továbbszámlázások rendszerében továbbadási szerződések jól lettek-e kialakítva igazodnak-e az érvényes jogszabályi környezethez.

A telekommunikációs szektorral szemben ma már alapvető követelmény a folyamatos és biztonságos rendelkezésre állás – ebben lehet partnereink segítségére szünetmentes tárolás szolgáltatásunk.

A szektorra jellemző nagyszámú informatikai eszközhöz kapcsolódó, folyamatosan működő szerverek jelentős hűtési igénnyel rendelkeznek – még a hűvösebb téli hónapokban is. Ez az energiaellátási igény megoldható energia- és ezáltal költséghatékony módon, ezt szolgálja a szabadhűtéses rendszer, amelyek telepítésében szakembereink nyújtanak segítséget.

Társaságunk emellett az alábbi szolgáltatásokkal áll partnereink rendelkezésére:     

  •       Energiagazdálkodás 
  •       Egyszerűsített energetikai audit
  •       Energia beszerzés
  •       Napelemes rendszerek