Bankok és pénzintézetek

A fogyasztási helyek rendkívül magas száma, valamint a hitelezésből visszavett ingatlanok helyzete magyarázza azt, hogy tapasztalataink szerint a bankok és pénzintézetek esetében egyszerűsített energetikai auditunk során az átlagnál gyakrabban mutat ki múltra vonatkozó túlfizetést.

A saját fogyasztási helyek kedvező áron történő, folyamatos energiaellátásának legmegfelelőbb eszköze Társaságunk úgynevezett Minitőzsde szolgáltatása, ahol villám- vagy heti áras konstrukciót is kínálunk.

Bérlői energia továbbszámlázási tanácsadásunk keretében a szektor vállalatai számára segítséget nyújtunk. Felmérjük, hogy bérbevevőként a jogszabályoknak megfelelően történik-e az energia továbbszámlázása. Amennyiben eltérést tapasztalunk, segítünk a fennálló viszonyok rendezésében.

A szektorra jellemző nagyszámú informatikai eszközhöz kapcsolódó, folyamatosan működő szerverek jelentős hűtési igénnyel rendelkeznek – még a hűvösebb téli hónapokban is. Ez az energiaellátási igény megoldható energia- és ezáltal költséghatékony módon, ezt szolgálja a szabadhűtéses rendszer, amelyek telepítésében szakembereink nyújtanak segítséget.

Társaságunk emellett az alábbi szolgáltatásokkal áll partnereink rendelkezésére:

  •        Energia beszerzés - Minitőzsde
  •        Energiagazdálkodás
  •        Épületenergetikai tanúsítás      
  •        Vízmegtakarítás
  •        Napelemes rendszerek