Építőipari vállalkozások

Az építőipari vállalkozások egyedi energia beszerzési igényeit – kiemeltképpen az ideiglenes energiavételezésüket – messzemenően figyelembe véve társaságunk egyedi beszerzési eljárások lebonyolításával a piacon elérhetőnél kedvezőbb árakat és szerződéses feltételeket biztosít partnerei számára.

2012. január 1-jétől az új építésű ingatlanok eladásakor az építtető köteles érvényes épületenergetikai tanúsítással rendelkezni. A jelenlegi ingatlanpiaci helyzetben versenyelőnyt jelenthet, ha a teljes körű megrendelői kiszolgálás jegyében a minősítés megszerzését már az építést végző vállalat elvégzi. Társaságunk komplex csomagjai kiegészítéseképpen ajánlja, és szükség esetén az előírásoknak és jogszabályoknak megfelelően elvégzi Partnerei részére a szükséges energetikai tanúsításokat.

A gazdasági válság hatására ebben az iparágban a megrendelések drasztikusan megváltoztak, elmaradtak. Társaságunk – többek között – ennek megfelelően vállalja, hogy speciális energiagazdálkodási szolgáltatás során az ehhez kapcsolódó energiaigényeket és ezáltal az energiaszolgáltatóknak fizetendő rendelkezésre álló díjakat mindenesetben a legköltséghatékonyabban kezeli.

Társaságunk emellett az alábbi szolgáltatásokkal áll partnereink rendelkezésére:

  •        Egyszerűsített energetikai audit             
  •        Komplex energiahatékonysági audit
  •        Napelemes rendszerek