Vegyipar: a gyógyszeripartól a műanyagiparig

Energia beszerzésben szerzett több éves tapasztalataink azt mutatják, hogy a vegyiparra jellemző energiaköltségekben nagy tartalékok mutatkoznak. Tapasztalatainkra építve hívtuk életre az Innovatív Energia Beszerzési Közösséget (IEBK), amelyhez csatlakozva a tagok a közösségi energia beszerzési eljárás valamennyi előnyéből részesülnek. A szakembereink által létrehozott beszerzési közösségek a kereskedők számára egy olyan vonzó portfóliót jelentenek, amelyek élesebb kereskedői versenyt generálnak, így sokkal kedvezőbb árszintek és szerződési feltételek érhetőek el, mint amilyeneket az egyes cégek önállóan elérhetnek.

Az intézmények és vállalkozások elszámolásában a bérköltségek mellett a legnagyobb arányt az energiaköltségek teszik ki. Ezért kiemelten fontos, hogy a különböző energia nemekhez tartozó valamennyi elszámolás megfeleljen a szolgáltatói szerződésben foglaltaknak és a valós felhasználásnak. Energiagazdálkodási szolgáltatásunk keretében vállaljuk villamos- földgáz- és hőenergia, valamint víz felhasználására vonatkozó széleskörű, energiagazdálkodással kapcsolatos feladatok ellátását.

A Get Energy Magyarország Kft. 2012-ben elindította napelemes üzletágát. Társaságunk hazánkban, Csehországban, Szlovákiában és Németországban napjainkig 53 MW napelemes erőmű kivitelezését végezte el fővállalkozóként. Erre a tapasztalatra, valamint kiemelkedő szaktudásunkra építve a jövőben kis, egyszerűsített engedélyezési eljárású, 50 kW alatti teljesítményű napelemes rendszereket is kínálunk Ügyfeleinknek. A technológia robbanásszerű fejlődésének, valamint az innovatív alapanyag- és energiafelhasználásnak köszönhetően a napelemes rendszerek megtérülési ideje tíz év alá esett. A Társaságunk által kínált napelemes rendszerek (pl. az 50 kW alatti kiserőművek) felső teljesítménytartományában (50 kW) által termelt villamos energia ára – 80 %-os banki hitelfinanszírozás mellett is – a piacon elérhető árnál jelentősen alacsonyabb (akár 30,77 Ft/kWh).

Társaságunk emellett az alábbi szolgáltatásokkal áll partnereink rendelkezésére:  

  •        Egyszerűsített energetikai audit             
  •        Komplex energiahatékonysági audit