Könnyűipar: textil- és ruházati vállalkozások

Energia beszerzésben szerzett több éves tapasztalataink azt mutatják, hogy a könnyűiparra jellemző energiaköltségekben nagy tartalékok mutatkoznak. Tapasztalatainkra építve hívtuk életre az Innovatív Energia Beszerzési Közösséget (IEBK), amelyhez csatlakozva a tagok a közösségi energia beszerzési eljárás valamennyi előnyéből részesülnek. A szakembereink által létrehozott beszerzési közösségek a kereskedők számára egy olyan vonzó portfóliót jelentenek, amelyek élesebb kereskedői versenyt generálnak, így sokkal kedvezőbb árszintek és szerződési feltételek érhetőek el, mint amilyeneket az egyes cégek önállóan elérhetnek.

 Az intézmények és vállalkozások elszámolásában a bérköltségek mellett az legnagyobb arányt az energiaköltségek teszik ki. Ezért kiemelten fontos, hogy a különböző energia nemekhez tartozó valamennyi elszámolás megfeleljen a szolgáltatói szerződésben foglaltaknak és a valós felhasználásnak. Energiagazdálkodási szolgáltatásunk keretében vállaljuk villamos- földgáz- és hőenergia, valamint víz felhasználására vonatkozó széleskörű, energiagazdálkodással kapcsolatos feladatok ellátását.

Meghatározott villamos energiafogyasztással rendelkező ügyfeleknek érdemes lehet a meglévő energiaszolgáltatóiknál más-más rendszerhasználati elszámolási tarifában vételezni. A kedvezőbb díjcsomagok alkalmazásához azonban rendszerint kisebb összegű beruházásra van szükség, mely akár 1 év alatt is megtérülhet. Társaságunk ennek az úgynevezett „csatlakozási pont áthelyezési” feladatnak a megtervezésétől a szolgáltatókkal történő egyeztetésén keresztül egészen a megvalósulásáig teljes körű támogatást nyújt ügyfelei számára.

Társaságunk emellett az alábbi szolgáltatásokkal áll partnereink rendelkezésére:

 

  •        Egyszerűsített energetikai audit             
  •        Komplex energiahatékonysági audit
  •        Napelemes rendszerek