Élelmiszer- és üdítőital gyártás 

Termelő gyárak esetén különösen fontos nyomon követni, hogy az egyes gyáregységek megfelelő hatékonysággal működnek-e. Ennek felülvizsgálatára majd a megfelelő javaslatok kidolgozására szolgál komplex energiahatékonysági auditunk. Szakértőink folyamatosan nyomon követik a legújabb technológiákat és azok költséghatékony bevezetésével hatékonyan tudnak hozzájárulni partnereink működéséhez.

Az intézmények és vállalkozások elszámolásában a bérköltségek mellett a legnagyobb arányt az energiaköltségek teszik ki. Ezért kiemelten fontos, hogy a különböző energianemekhez tartozó valamennyi elszámolás megfeleljen a szolgáltatói szerződésben foglaltaknak és a valós felhasználásnak. Energiagazdálkodási szolgáltatásunk keretében vállaljuk villamos- földgáz- és hőenergia, valamint víz felhasználására vonatkozó széleskörű, energiagazdálkodással kapcsolatos feladatok ellátását.

Az egyes gyártósoroknak, valamint a különböző termékek fajlagos előállítási költségének meghatározásában jelent nagy segítséget a pontos mérési rendszer, vagyis az okos mérők felszerelése.

Nagyobb termelői gyáraknál a biztonságos üzemeltetés megkövetelheti az úgynevezett „többirányú ellátás” alkalmazását is az egyes energiaszolgáltatóknál. Ennek a rendelkezésre állásnak a díját – adott műszaki feltételek mellett – lehetőség van kedvezőbb díjszabással is vételezni. Társaságuk vállalja az ezzel kapcsolatos teljes körű felmérést, ügyintézést és esetleges kisebb műszaki átalakítások feladatát.

Társaságunk emellett az alábbi szolgáltatásokkal áll partnereink rendelkezésére:

  •        Egyszerűsített energetikai audit             
  •        Energia beszerzés
  •        Napelemes rendszerek