Mezőgazdasági vállalkozások, erdő- és halgazdaságok

Több éves tapasztalatunk szerint a mezőgazdasági vállalkozások, erdő- és halgazdaságok esetében az egyszerűsített energetikai audit szolgáltatásunk rendkívül magas arányban jár eredménnyel, vagyis ezen a területen gyakoriak a túlszámlázások.

Energia beszerzési szolgáltatásunk keretében a kereskedők megversenyeztetésével a piacon elérhető árnál jóval kedvezőbbet, valamint személyre szabott szerződési feltételeket tudunk elérni

Társaságunk megújuló energiák területéről speciális, napelemes öntöző rendszereit kínálja mezőgazdasági ügyfelei számára, amelynek segítségével az öntözés költségei jelentős mértékben csökkenthetőek.

Energiamenedzsment szempontjából erre az iparágra jellemző, hogy az egyes telephelyek energiaellátása (áram, gáz, távhő, víz) ideiglenes vételezéssel történik. Éppen ezért, speciális energiagazdálkodási szolgáltatásunk során az egyes telephelyekre jellemző energiaigényeket a hozzá kapacsolódó optimális energiaköltségekkel határozzuk meg és járunk el a szolgáltatók felé, ezzel jelentős energiaköltséget megtakarítva az ügyfélnek.

Társaságunk emellett az alábbi szolgáltatásokkal áll partnereink rendelkezésére:

  • Komplex energiahatékonysági audit
  • Napelemes rendszerek