Stratégiai Partnereink

AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.
 
Az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. az üzleti élet minden területén elkötelezett a hosszú távú, kölcsönösen előnyős, partneri együttműködések kialakítása mellett. A hazai vállalatokkal kialakított magas színvonalú szak­mai kapcsolat, a korrekt, megbízható üzleti együttműködés a hosszan tartó partneri kapcsolat alapja. A fenntartható működés elősegítésében az energiahatékonyság növelése kiemelt szerepet játszik. A jövő gazdaságát megalapozó generáció élhetőbb környezetének megóvása a jelen felelőssége. Az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. és a Get Energy Magyarország Kft. együttműködésével e feladatnak közösen képzett szakértő tanácsadókkal kíván megfelelni.
 
Generali-Providencia Biztosító Zrt.
 
A Generali-Providencia Biztosító elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett, és fontosnak tartja, hogy ügyfeleit úgy segítse az energia hatékony működésben, hogy energiaköltségeik csökkentésével megtakarítást érhessenek el. Ennek érdekében stratégiai együttműködésre lépett a Get Energy Magyarország Kft.-vel, hogy egy, az energetikai területén speciális piaci ismeretekkel és tapasztalattal, valamint magas szintű szakértelemmel rendelkező partner segítségével vállalati ügyfeleit – a biztosítási szolgáltatások nyújtása mellett – hozzásegítse a hatékonyabb energiafelhasználáshoz, és számukra megtakarításokat érjen el.
 
UNIQA Biztosító Zrt.
 
Az UNIQA Biztosító Zrt. jogelődjei révén több mint két évtizede kínál biztosítási megoldásokat Magyarországon, és arra törekszik, hogy elsőrangú, minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal még inkább megfeleljen ügyfelei elvárásainak. 2011-ben csaknem 520 ezer vállalati és lakossági ügyféllel és az egész országra kiterjedő értékesítési hálózattal rendelkezett, így az UNIQA magasan képzett pénzügyi tanácsadóinak segítségével még szélesebb körben fogjuk tudni elérni a hazai kis-és középvállalkozási szektort és számukra energetikai szolgáltatásokat nyújtani.
 
Ipartestületek Országos Szövetsége
 
Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások legnagyobb országos munkaadói- és szakmai szövetségeként jelenleg 60.000 kisvállalkozást képvisel. Fő célkitűzése, hogy ellássa ezeknek a kisvállalkozásoknak az országos érdekvédelmét, kialakítsa az ágazati párbeszéd- és megállapodások rendszerét, valamint saját információs és szolgáltatási rendszerét – hangsúlyosan a szakképzés, a minősítési és szabványügyek, a munkahelyi biztonság, a szociális politika és a környezetvédelem területén. Ahhoz, hogy tagsága számára hathatós segítséget nyújthasson a fenti célkitűzések elérésében, az Ipartestületek Országos Szövetsége és a Get Energy Magyarország Kft. együttműködési megállapodást kötött. Ennek keretében munkatársaink speciális, energiahatékonysági ajánlatokkal keresik meg a Szövetség tagjait bízván abban, hogy szolgáltatásaink elvezetik őket a hatékony energiafelhasználáshoz, az energia költségek csökkentéséhez és ez által környezetünk védelméhez.
 
Virtuális Erőmű Program TM
 
A Virtuális Erőmű Program alapkövét 2011-ben tették le az IPENERG Egyesülés, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) képviselői. A vállalkozások energiahatékonyságának segítése érdekében –  az Országgyűlés fenntartható fejlődést szolgáló testületeinek védnökségével – októberben meghirdetésre került az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat. A programhoz kis- és középvállalkozásoktól kezdve a multinacionális cégekig csatlakoztak már, amelyek a komoly elismerés mellett hasznos ötleteket és szakértői támogatást kapnak. A Get Energy Magyarország Kft. akkreditált vállalati tanácsadóként segíti a csatlakozni kívánó hazai társaságokat.