Energiagazdálkodás

Energiagazdálkodás

Energiagazdálkodási tevékenységünk keretén belül áttekintjük és elemezzük Partnereink energia felhasználását, majd tájékoztatást adunk a legkedvezőbb szerződéses- és tarifa besorolási lehetőségekről. Emellett javaslatot teszünk a költség- és energiahatékony működésre, az ehhez szükséges adminisztratív változtatásokra és beruházási lehetőségre. Az általunk nyújtott energiagazdálkodási szolgáltatás során a költséghatékonyság mellett az üzembiztonság fenntartását is kiemelten fontosnak tartjuk. Tapasztalatunk szerint néhány alapvető intézkedés elvégzésével az energia költségek rövid határidővel optimalizálhatóak.

Az energiagazdálkodás során vállaljuk a villamos-, földgáz- és hőenergia, valamint víz felhasználására vonatkozó alábbi tevékenységek elvégzését:

  • közüzemi szerződések és számlák műszaki, gazdasági és jogi szempontból történő ellenőrzése, aktualizálása
  • a felhasználók fogyasztási helyeire vonatkozó éves, illetve havi energiafelhasználásainak és költségterveinek összeállítása
  • szakmai támogatás az éves villamos energia és földgáz energia szabadpiacon történő beszerzésében
  • bejövő szolgáltatói számlák, szerződések szoftveres, energiagazdálkodási rendszerben történő nyilvántartása, és rendszeres összefoglaló jelentés készítése
  • az idegen, illetve kiugró értékű számlák kiszűrése, megreklamálása
  • javaslattétel az egyes fogyasztási helyek hatékonyabb energiagazdálkodására (beruházások és beruházások nélküli intézkedések segítségével)
  • közreműködés a hatósági- és a belső adatszolgáltatások, kimutatások összeállításában

Ügyfeleink speciális igényeinek figyelembevételével, egyedi energiagazdálkodási csomagot állítunk össze, amely alkalmazkodik a tevékenységi körökhöz és a megrendelő elvárásaihoz. Partnereink Energiagazdálkodási csomagjaink rugalmasan alakíthatóak, bővíthetőek.  

Határozza meg Ön egyedi szolgáltatási csomagunk tartalmát! Kérje árajánlatunkat!