Megjelent a hírGETmondó új számaMegjelent a hírGETmondó új száma

A 2012-ben második ízben megrendezett Get Energy Konferenciának a ráckevei Hotel Termálkristály Aqualand**** adott otthon. A tavalyi rendezvény sikere, a nagyszámú érdeklődő és a számos fontos téma arra bíztatott minket, hogy az idei rendezvényt már két naposra tervezzük. A HírGETmondó novemberi számában beszámolunk a rendezvényen elhangzottakról és megismerkedhetnek idei díjazottainkkal.

Megjelent a hírGETmondó GEMA különszáma!Megjelent a hírGETmondó GEMA különszáma!

Kiosztottuk az első okleveleket a Get Energy Magyarország Akadémián! Büszkék vagyunk arra, hogy a több mint száz jelentkezőből kiválasztott első évfolyam hallgatói közül tíz kiváló fiatal tehetség augusztus 1-jétől már kollégaként kezdi meg karrierjét nálunk. A hírGETmondó különszámában megismerkedhetnek a végzős hallgatókkal és érdekes információkat tudhatnak meg a képzésről.

Megjelent a hírGETmondó tavaszi különszámaMegjelent a hírGETmondó tavaszi különszáma

A tavaly decemberben lezárult „Szüretelj velünk!” akció sikerét látva a Get Energy Magyarország Kft. 2012 tavaszán meghirdette „Húsvétozz velünk!” kampányát. Immár a hagyományoknak megfelelően, az értékes ajándékokat egy kellemes ebéd keretében adtuk át a díjazottaknak: ezúttal a városligeti Széchenyi Kertvendéglőben gyűlt össze az ünneplő társaság. A hírGETmondó tavaszi különszámában fényképes beszámoló keretében ismerhetik meg a nyerteseket.

Megjelent a HírGETmondó magazin tavaszi száma! Megjelent a HírGETmondó magazin tavaszi száma!

Az idei év első számának tartalmából: Sikertörténet rovatunkban közelebbről is megismerkedhetünk Kovácsné Csorba Jolán divízióvezetőnkkel és Mizsák Péter tanácsadónkkal. Tóth Zoltán stratégiai igazgatóval és Varga Ádám műszaki értékesítési szakértővel beszélgettünk, mellettük bemutatkozik Zámbó Csaba energetikus és Kopányi Gábor grafikus kollégánk is. Olvasóink betekintést kapnak a Get Energy Akadémia életébe, megismerkedhetnek a Virtuális Erőmű Program első díjazottaival és mutatkozik partnerünk, az IPENERG. Hasznos időtöltést kívánunk!

Megjelent a hírGETmondó különszámaMegjelent a hírGETmondó különszáma

A Get Energy Magyarország Kft. 2011 őszén hirdette meg "Szüretelj velünk!" akcióját. Az akció lezárását követően a díjak átadására egy kellemes ebéd mellett december 14-én került sor. A hírGETmondó különszámában fényképes beszámoló keretében ismerhetik meg a nyerteseket.

Újra HírGETmondóÚjra HírGETmondó

Örömmel értesítjük Önöket, hogy megújult külsővel megjelent a HírGETmondó magazin legfrissebb,őszi száma! A tartalomból: Sikertörténet rovatunkban ezúttal Klemetisz Lajos, divízióvezető és Petercsák Gábor tanácsadónk mutatkozik be. Interjút készítettünk Ridács Tibor kereskedelmi igazgatóval és Tarcsai Péter, energetikai csoportvezetővel. Legújabb lapszámunkban beszámolunk a nyár legfontosabb energetikai rendezvényeiről valamint a cégünket érintő legjelentősebb változásokról. Hasznos időtöltést kívánunk!

Újra hírGETmondó!Újra hírGETmondó!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy megjelent a hírGEtmondó magazin nyári száma! A tartalomból: Megismerhetjük egy divízióvezető és mentor sikertörténetét, bemutatkozik Czinszki Attila kiemelt projektvezető, Irmics Péter műszaki vezető és Firedmann György, a KEIK vezető kutatója. Legújabb lapszámunkban olvashatnak cégünk még hatékonyabb érdekképviselet célzó együttműködésünkről, az IPENERG-gel, valamint új szolgáltatásunkról, a Get Water termékcsaládról. Kellemes időtöltést kívánunk!

Itt a márciusi-áprilisi hírGETmondó!Itt a márciusi-áprilisi hírGETmondó!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy megjelent a hírGEtmondó magazin tavaszi száma. A tartalomból: Újabb két értékesítési munkatársunk kapott kedvet az íráshoz, melyet ezúton is megköszönünk: sikereik mellett közelebbről is megismerhetjük személyes hátterüket. Bemutatkozik Dr. Firtkó Tibor hivatalos közbeszerzési tanácsadónk, Szász Ferenc, beszerzési igazgató és Schrancz Gábor, a KEIK kutatási igazgatója . ESCO üzletágunk tapasztalatai mellett képet kaphatnak a szabadpiaci fölgáz értékesítés jellemzőiről is. Ahogyan azt már többen Önök közül tapasztalhatták, új irodába költöztünk, ennek hátteréről is olvashatnak legújabb lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Itt a január-februári hírGETmondó!Itt a január-februári hírGETmondó!

Először is köszönjük a sok dicséretet és elismerést! Igyekeztünk a mostani lapszámot is hasonlóan sok hasznos tartalommal megtölteni! A február-márciusi hírGETmondóban a rendszeres témák mellett olvashatunk az elmúlt év értékeléséről, a bevezetett újításokról és megtalálható a TOP 50 tanácsadónk neve is. Külön örültünk annak, hogy már nem csak a belső dolgozók cikkei szerepelnek a lapban, hanem egyik tanácsadó kollégánk is kedvet kapott az íráshoz.

Elkészült az első hírGETmondó magazinElkészült az első hírGETmondó magazin

A Get Energy Kft. folyamatos bővülése miatt szükségszerűvé vált egy, a hétköznapokban felmerülő számos új információkat összefoglaló magazin. A hírGETmondó egy kéthavonta megjelenő kiadvány, ami elsősorban tanácsadóink és belső dolgozóink számára nyújt tájékoztatást. Az innovációk és szakmai hírek mellett fontosnak tarjuk, hogy a cég belső életét és egymást is megismerjük - egy kicsit más oldalról