Küldetésünk
 
Az energiahatékonyság fokozásával, a megújuló energiaforrások minél szélesebb körű felhasználásával megtakarításokat elérni ügyfeleinknél, ezzel is hozzájárulva a fenntartható fejlődéshez. 
 
Kedves Látogató!
 
Örömmel üdvözlöm weboldalunkon!
 
A Get-Energy Kft. az energiapiaci liberalizáció idején elsők között kezdte meg energiahatékonysági tanácsadási tevékenységét. 2012 óta több mint 5.500 vállalati- és intézményi ügyfelünknek segítettünk az energetikai problémáik megoldásában. Ezzel nem csak több milliárdos pénzügyi megtakarítást értünk el ügyfeleink számára, hanem jelentősen hozzájárultunk a szén-dioxid kibocsátás csökkenéséhez, a fenntarthatósághoz.
 
Piacvezető szerepünket segíti innovatív látásmódunk, több energetikai szolgáltatás hazai bevezetése is a mevünkhöz fűződik.
 
Abban hiszünk, hogy a fenntarthatóság szempontjából fontos energiahatékonysági fejlesztéseket is fenntartható módon kell elvégezni. Ezért minden esetben arra törekszünk, hogy gazdaságilag is megtérülő beruházásokat javasoljunk ügyfeleinknek.
 
Bízom benne, hogy szolgáltatásainkkal, eddigi referenciáinkkal felkeltjük az Ön érdeklődését is, és megtisztel bennünket bizalmával!
 
És kérem ne feledje, nálunk ez több mint egy szlogen: Önre mindig van energiánk!
 
Üdvözlettel:
 
Tóth Zoltán
ügyvezető igazgató