Napelemes rendszerek

Napelemes rendszerek

A Get-Energy Magyarország Kft. napelemes rendszereit mindennemű állami támogatástól függetlenül is versenyképes konstrukcióban szállítja, és egyetemes villamos energia szolgáltatásban részesülő ügyfelei esetében tíz év alatti megtérülést kínál.
 
Napelemes rendszerek előnyei:
  • a rendszer modulárisan bővíthető az igényelt teljesítménynek megfelelően
  • harminc évnél is hosszabb élettartam
  • tíz év alatti megtérülési idő
  • minimális karbantartási költség
  • a termelt villamos energia meddő tartalom-mentes
 
Nemzetközi megállapodásainknak köszönhetően elhozzuk Partnereink számára a legmodernebb, tíz év alatti megtérülési idejű napelemes technológiákat, inverterek tekintetében pedig együttműködésre léptünk több piacvezető európai és távol-keleti gyártóval.  Fontos hozzáadott értéknek tekintjük, hogy az általunk forgalmazott napelemes rendszereket TÜV minősítéssel rendelkező magyar fejlesztésű, hazai gyártású tartószerkezetekkel szereljük.
A napelemes rendszerek telepítésére együttműködésre léptünk a közép-kelet európai régió piacvezető napelemes rendszer kivitelezőjével, amely immáron tizenöt éve van jelen a villamos energetikai piacon és mintegy 53 MW napelemes erőmű kivitelezési tapasztalatával rendelkezik.
 
A napelem modulok termelését a nap besugárzásának mértéke befolyásolja leginkább: ez a teljesítmény éri a napelemek felületét, és ezt alakítják át a napelemek villamos energiává.  Ennek hatásfoka átlagosan 15%, így egy 1 kW-os rendszer Magyarországon egy átlagos háztartás évi villamos energia szükségletének 60%-át megtermeli. A rendszer telepítéséről a döntést minden esetben a tájolás, a telepítési hely geográfiai adatai és a rendelkezésre álló terület alapján lehet meghozni. Ma már a technológia és az illeszkedő tartószerkezetek olyan széles választéka áll a rendelkezésünkre, hogy szinte bármilyen tetőtípusra tudunk rendszert ajánlani – legyen az lapos-, ferde- vagy nyeregtető.