Vízmegtakarítási rendszer

Vízmegtakarítási rendszer

Társaságunk villamos- és földgáz energia, valamint a távhő tekintetében eddig elért hatékonyság növelő illetve megtakarítást célzó szolgáltatásainak köre immár a vízmegtakarítás területére is kiterjed.

Get Water vízadagoló termékcsalád

A Get Water új generációs környezetbarát vízadagolók a csaptelepek végére, illetve zuhanyzókba szerelve szabályozzák azok vízáteresztő képességét, így segítségükkel akár 30-50 %-os megtakarítás is elérhető. A vízadagolók használata során a csaptelepekre szerelt változat esetén a kifolyó víz levegővel keveredik, így garantálva az alacsony vízfogyasztást a megszokott komfortérzet megtartása mellett.
A szerkezetek szűrőfelületei az egyedülálló vízkőképződést csökkentő technológiájuknak köszönhetően vegyszer nélkül takaríthatóak, így karbantartásuk is környezetbarát és költséghatékony.
Get Water termékcsaládunk használatával többszörös energiamegtakarítás érhető el, hiszen a költségcsökkenés kiterjed a víz- és csatornadíjra, valamint a gáz- és villamos áramra is. Ez a fejlesztés mindössze egyszeri beruházást jelent, a megtakarítás garantált, a befektetett költség gyorsan megtérül. Speciális termékcsaládunk használatából adódó energiamegtakarítás a környezetvédelemre is hatással van: jelentősen nő a vízbázis védelem, a termék hosszú élettartamának köszönhetően mérséklődik a nyersanyag kitermelés és az ipari hulladék termelődése, valamint csökken a logisztikai szállításból eredő környezetszennyezés.

Intézményi megtakarítások

Intézmények víz- és csatornadíj költségének jelentős csökkentését készülékeink azonnali megvásárlása mellett úgynevezett ESCO (Energy Saving Company) beruházás keretében is végezzük. Ez esetben cégünk kombinált műszaki és pénzügyi szolgáltatást nyújt a felhasználónál felmért vízmegtakarítási lehetőség kiaknázásra. Az intézmények számára nemcsak finanszírozási, hanem teljes körű tervezési-, beruházási- és üzemeltetési szolgáltatást is nyújtunk, a korszerűsítési beruházás teljes végrehajtásához pedig komoly referenciával rendelkező, megbízható alvállalkozókat veszünk igénybe.

A modernizálás nem jelent többletkiadást, hiszen a korszerűbb berendezés energia-megtakarítása fedezi a beruházás költségeit. A befektetésünk ellentételezéseként megkötött ESCO szerződés lényege ugyanis éppen az, hogy cégünk úgy biztosít vízmegtakarítási lehetőséget partnerei számára, hogy százalékos arányban részesül a végrehajtott fejlesztésből következő költségcsökkenésből.